Wille Markkanen Kuopiossa Snellmanin puistossa

Wille Markkanen

Olen kuvaajana monipuolinen, mutta erikoistunut matkailun, tapahtumien ja yritysten markkinointikäyttöön otettaviin kuviin. Kuvaan järjestelmäkameralla sekä ilmakuvauksia dronella. Pidän omatoimisesta työskentelystä ja en kavahda outoja työaikoja – parhaat kuvat otetaan usein silloin kun muut nukkuvat. Mielellään teen pitkäaikaisia sarjoja asiakkaille ja voin myös hoitaa kaiken kuvan ottamisesta sen julkaisuun asiakkaan sometilillä. Täältä löydät joitakin esimerkkejä tekemistäni… Lue lisää »Wille Markkanen

Ilmakuvia

Ilmakuva erottuu joukosta. Dronekuvaus mahdollistaa kuvakulmat, joita ei ole ennen nähty tai jotka on muutoin hankasti tehtävissä.

Puijo ilmakuva helmikuu

Puijo

Puijo on Kuopion ylpeys. Se on yksi Suomen vanhimmista luonnonsuojelualueista ja siellä sijaitsee Kuopion maamerkkinä tunnettu Puijon torni. Puijon toimintoja pyörittää Puijo Peak Oy, jonka tilauksesta olen tuottanut säännöllistä kuvavirtaa Puijosta lähinnä sosiaalisen median tarpeisiin, mutta kuvia on myös hyödynnetty muussa markkinoinnissa. Muutamia Puijoon liittyviä kuviani.